Förnyelse av domännamn

För att säkerställa att du behåller ägandet av ditt domännamn är det viktigt att regelbundet förnya din domänregistrering. Som registrerad hos oss kommer vi att skicka dig en notifikation när det är dags för förnyelse.

För att enkelt förnya ditt domännamn kommer vi att mejla dig en länk där du kan genomföra förnyelsen. Genom länken kan du själv välja hur många år du vill förnya din domän för. Du kan också kontakta oss via mejl eller telefon för att få hjälp med förnyelsen om du föredrar det.

Det är viktigt att agera i tid och genomföra förnyelsen innan domänens utgångsdatum för att undvika att förlora ägandet till domänen. Genom att använda den mejllänk vi skickar eller kontakta oss direkt kan vi hjälpa dig att säkerställa att din domän fortsätter vara aktiv och att du kan fortsätta använda den för dina online-behov.

Om du har några frågor eller behöver hjälp med att förnya ditt domännamn är du välkommen att kontakta oss. Vi finns här för att bistå dig och se till att du kan fortsätta använda din domän utan avbrott.

Related Posts