Överlåtelse av domännamn

För att överlåta ditt domännamn till någon annan behöver du fylla i en överlåtelseblankett. Blanketten kan erhållas genom att kontakta oss och begära den. Vi kan skicka överlåtelseblanketten till dig via mejl.

När du har fått överlåtelseblanketten, behöver du skriva ut den och fylla i alla nödvändiga uppgifter. Det är viktigt att fylla i blanketten korrekt och noggrant för att säkerställa att överlåtelsen genomförs smidigt.

När du har fyllt i överlåtelseblanketten, har du två alternativ för att skicka in den till oss. Antingen kan du skicka den per post till oss på den angivna adressen, eller så kan du skanna in den ifyllda blanketten och mejla den till oss.

Vi kommer att bevara dokumentationen som bevis på ändringen och för att säkerställa att överlåtelsen genomförs enligt dina önskemål.

Om du är intresserad av att överlåta ditt domännamn till någon annan, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna genom att mejla överlåtelseblanketten till dig och svara på eventuella frågor du kan ha angående processen.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *